Zwangerschapsmail

All Products >> Zwangerschapsmail >>Zwangerschapsmail

Product Details

Bekijk hier de presentatie van de Zwangerschapsmail om een compleet beeld te krijgen van dit initiatief of bekijk deze folder.

De Zwangerschapsmail is een wekelijkse mail met daarin informatie over de zwangerschap welke is afgestemd op de periode van de zwangerschap waarin de cliënt zich op dat moment bevindt. Een inhoudelijke mailservice om de (integrale) informatievoorziening tussen praktijk(en) en cliënt te verbeteren.

Deze mails worden via ons systeem maar namens de praktijk verzonden. De mail wordt opgemaakt met eigen logo en contactgegevens van de praktijk en nog belangrijker, de praktijk bepaalt ook zelf de wekelijkse inhoud/informatie. Het geheel is gratis te gebruiken en wordt kostendekkend gemaakt met nette sponsoren die samen met de praktijk gekozen worden, door ons benaderd worden en niet in strijd zullen zijn met de WHO. De inhoud blijft voorop staan!

Het systeem biedt een praktijk de mogelijkheid om naast de basis informatie ook praktijkgerelateerde informatie te delen, zoals de data voor de informatieavonden of waar men aan moet denken bij het volgende consult. De mail geeft de cliënt ook de mogelijkheid om door te klikken naar een (afgeschermde) online pagina gericht op jullie praktijk. Hier kunnen ze de gehele mail, eventueel in een andere taal, lezen en hebben ze tevens de mogelijkheid om de informatie van de weken ervoor of erna (nogmaals) te lezen. Bekijk hier eventueel twee voorbeelden, voorbeeld 1 en voorbeeld 2.

Interesse? Neem contact met ons op dan plannen we een telefonische en/of  indien gewenst persoonlijke afspraak.

Kenmerken Zwangerschapsmail
– Geautomatiseerde informatievoorziening vanuit de eigen praktijk of ziekenhuis
– O.a. eigen inhoud, logo en contactgegevens mogelijk
– Kost weinig tijd
– Cliëntgegevens worden niet gedeeld met derden
– Gemiddeld aanmeldpercentage 90%
– Gratis in gebruik dankzij samen zorgvuldig geselecteerde sponsoren
– Sponsorvrij tegen betaling ook mogelijk