Mailserie na ‘afbreking’ zwangerschap

All Products >> Afbreking Zwangerschap >>Mailserie na ‘afbreking’ zwangerschap

Product Details

Het verlies van je baby tijdens de zwangerschap of bij de bevalling heeft voor aanstaande ouders een enorme impact. Rouw, ongeloof, angst… een scala aan emoties en gedachten komt langs bij deze ouders. Als verloskundige of gynaecoloog wil je er graag ook op die momenten voor je cliënt en haar partner zijn, maar dit is niet altijd even eenvoudig. Je staat letterlijk met lege handen….

Wij hebben daarom in samenwerking met o.a. Maria de Greef (deskundige op het gebied van omgaan met verlies) een gratis mailserie ontwikkeld, de Vlinderboxmail.

De Vlinderboxmail is een korte mailserie van 6 mails waarbij je gedurende een jaar na een ‘afbreking’ van de zwangerschap af en toe een mail krijgt. De cliënt kan zich aanmelden en eventueel ook op ieder moment afmelden. Dankzij deze mailserie kunnen cliënten ook via een nieuwsbrief ‘begeleid’ worden in hun rouwproces. Verhalen van anderen, praktische tips en andere zaken komen aan bod met als doel om een, al is het maar een kleine, bijdrage te hebben in het verwerkingsproces.

De Vlinderboxmail is goed te combineren met de Vlinderbox, een gratis box die door de professional meegegeven kan worden bij een afbreking van een zwangerschap.

Beschikbaar vanaf 01-12-2015

Meer informatie? Neem contact met ons op.