Samenwerken

Adverteren

Geboortezorg Oplossingen heeft verschillende producten en diensten waarbij er ruimte is voor partijen om onder de aandacht te komen bij de professionals of juist bij hun cliënten. Dit kan via onze oplossingen, maar wij kunnen ook middels een partnerschap als brug fungeren tussen uw organisatie en de geboortezorg professionals.

Uniek bereik via onze diensten

De Zwangerschapsmail is een wekelijkse mail met daarin informatie over de zwangerschap welke is afgestemd op de periode van de zwangerschap waarin de cliënt zich op dat moment bevindt. Deze mail wordt namens de eigen verloskundigenpraktijk of het eigen ziekenhuis en met de door hen verwerkte inhoud verzonden. Professionals adviseren of verplichten cliënten om deze mail te lezen en dat zien wij ook terug in de cijfers, zo is bijvoorbeeld het gemiddelde inschrijfpercentage 90%. De cliënten ontvangen de zwangerschapsmail, namens de eigen praktijk, per e-mail en iedere week mail is tevens online (terug) te lezen op een speciaal daarvoor ingerichte pagina.

De Vadermail, welke is ontwikkeld in samenwerking met (mannelijke) professionals, richt zich juist op de partner van de zwangere. Hier wordt om de week een mail gestuurd met informatie die juist voor de aanstaande vader van belang is.

De Babymail, gericht op het jonge kind van 0 tot 1 jaar en is ontwikkeld in samenwerking met specialisten variërend van verloskundige tot kinderarts. Het vervolg op de Geboortemail en Vadermail. Deze mail wordt om de week verstuurd met informatie afgestemd op de geboortedatum van de baby en gericht op de ontwikkeling van de baby in die periode.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, voorbeelden, combinaties afgestemd op uw doelstellingen of het actuele landelijke of regionale bereik? Neem dan contact op met onze sales afdeling via info@geboortezorgoplossingen.nl

Via en dankzij de geboorteprofessionals zal dit aanbod alleen maar blijven groeien. Houdt u deze site dan ook goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en om als eerste gebruik te kunnen maken van de beschikbare mogelijkheden. U kunt ook contact opnemen als u graag door ons op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Partners

Wij zijn als Geboortezorg oplossingen  constant opzoek naar nieuwe of verbeterde oplossingen voor de geboortezorg. Zijn jullie een partij die hierin kunnen bijdragen? Dan nodigen we jullie van harte uit om contact op te nemen.

Nieuwe ideeën die niet via de geboortebranche zelf bij ons worden geïnitieerd houden wij altijd eerst langs een adviesteam bestaande uit geboortezorg professionals. Met hun input gaan we al dan niet aan de slag om de nieuwe of verbeterde oplossing te realiseren. Ieder eindresultaat wordt ook altijd ter controle nog door ons adviesteam beoordeeld.

onsteam-150

 

 

 

Jongetje met bril